Besedna zveza “čas je za spremembe” je postala oluščena svojega blišča in razmajana, kot star stol na katerem se težko sedi… A je edina, ki orisuje dejansko družbeno stanje.
Učitelji joge, različnih stilov in šol smo se združili za nekomercialni dogodek – družbeno intervencijo oziroma akcijo skozi jogo. Vsi skupaj lahko porinemo naprej družbeni voz aktivne zavesti posameznika in sprememb. ČUTI. MISLI. DELUJ.

Več o samem projektu in različnih pogledih nanj si lahko preberete na spletni strani projekta ČUTI.MISLI.DELUJ.

Na Kongresnem trgu v Ljubljani, v nedeljo 27.11. ob 11:00, se bo zbralo čim večje število učiteljev joge ter praktikantov joge ter vsak s sabo (ali v sledenju drugemu) delalo svojo prakso joge.
Nekdo bo morda medititral, spet drugi se bo posvečal različnim telesnim položajem (asanam), skakal v vinyaso, nekdo drug pa bo svojo prakso joge izrazil skozi dihalne tehnike (pranajame). Na vsak način pa želimo izpostaviti, da je joga družbena praksa z odgovornimi vrednotami in etiko posameznika do družbe in samega sebe.

Torej ne glede na vremenske pogoje bomo pokazali, da je joga univerzalni jezik, ki lahko združuje in znotraj vsakega posameznika premakne svet…

Vabljen/a, da se pridružiš dogodku! (tudi, če si šele na popolnem začetku svoje jogijske poti)
Dogodek bo trajal okvirno 40 minut.
Prinesi svojo blazino za jogo (ali pa kakšen star armafleks) in bodi udobno, a dovolj oblečen!

Se vidimo!