Odlični, okusni in predvsem učinkoviti: za podporo imunskemu sistemu.

Ekološki kurkumin latte (20 €)
Ekološki kurkumin latte, je sodobna različica tradicionalnega napitka iz kurkume, znanega tudi kot “zlato mleko”.
Zlato mleko, ki originalno izvira iz JV Azije, ima bogato zgodovino uporabe. Gre za mešanico korenine kurkume v prahu z aromatičnimi začimbami, ki se vmešajo v toplo mleko. Viridianov Ekološki kurkumin latte vsebuje izvleček korenine kurkume z zagotovoljenimi in standardiziranimi nivoji najbolj aktivne sestavine, kurkumina.
Je res odličnega okusa, naš nasvet pa je, da ga vmešate v rastlinska mleka (mandljevo, riževo, lešnikovo…)

Ekološki napitek divjerasla čaga in presni kakav (35 €)
Potentni nordijski izvleček divjerasle čage in s flavanoli bogatega kakava iz perujskega deževnega gozda.
Iz dveh različnih polobel sveta prihajata dve potentni sestavini, ki sta v mešanica tega slastnega napitka; čaga iz ekološko certificiranih brezovih gozdov ledene laponske in ekološko presni kakav iz vlažnega gozda Peruja.
Skupaj združena v napitek, sestavljata nadvse okusno in z nutrienti bogato mešanico, ki bo nahranila dušo in telo. Vmešamo v toplo (rastlinsko) mleko.

Ekološki napitek borovega lubja in jagodičevja (40 €)
Mešanica nordijskega gozdnega borovega lubja z jagodičevjem je sveža interpretacija skandinavske tradicije, obogatene s povečano vsebnostjo potentnih izvlečkov.
Divje brusnice in borovnice nabrane v ekološkem gozdu so zmešane z arktičnim borovnim lubjem, bogatim s proantocianidini in izvlečki arktičnih borovnic. Nabrano in pridobljeno iz obnovljivih virov certificirano ekoloških gozdov finske regije Lapland in skrbno zmešano da zagotovi okusen, s hranili bogat napitek. Uživajte hladnega.Vmešamo v vodo ali sok.

Več o napitkih si lahko preberete v zapisih Diane Vlahinič, TCM:
–> o čagi in kakavu
–> o kurkumin latte