Agniyoga center se pridružuje organizaciji vsakoletne globalne akcije za mir v svetu. Potekala bo v nedeljo, 20.9.2009 ob 19:00.

Veselilo bi nas, da se nam pridružiš v tem globalnem projektu. Bodi ena od milijon kroglic energetske male – molilnega venca, ki se bo oblikoval okrog Zemlje. S svojo pozitivno energijo se bo dogodku pridružilo na tisoče jogijev po vsem svetu. Svetovni dogodek Global Mala bo potekal širom sveta 19. in 20. septembra. Spremenimo svet na bolje in to že danes!
Obisk na dogodku je brezplačen! Dobra karma za vse!

Nekaj podatkov o Global Mala vadbi:
Dnevi okrog 20. septembra, ko se dogodi enakonočje, imajo na energetskem nivoju poseben pomen. To je čas za nove začetke.

Na vadbi bomo v času približno dveh ur napravili 108 suryanamaskara I (pozdrav soncu). 108 je tradicionalno število krogljic na budističnem molitvenem venčku – MALI. Število predstavlja osvobojeno, novo energijo.

Nasvet: Med pozdravi sonca poslušaj svoje telo, duha in poskušaj začutiti energijo vseh prisotnih. Dihaj kot eno z vsemi. Ko ti postane vadba prezahtevna, se mirno usedi in samo občuti vibracijo ter se pridruži, ko ti bo spet ustrezalo. Pred vadbo spij veliko vode!

Na koncu 108 Pozdravov soncu bomo peli mantro OM za mir v svetu!

Več informacij: www.globalmala.org