Pri nas lahko kupite ekološke joga blazine iz biorazgradljive naravne gume vodilnega ameriškega podjetja JadeYoga.

Harmony Profesional 5mm

Najbolj popularna blazina standardne dolžine (173 cm). Popolno razmerje stabilnosti in podpore. Razpoložljive barve: purple, slate, gray, orange, olive  – 75 €
Limited edition barve: teal (173 cm), clay (180 cm), saffron (180 cm) – 80 €
Dolga različica (188 cm) Razpoložljive barve:  olive, black – 80 €

Vse navedene barve bodo na zalogi od predvidoma 22. 10. 2018

Travel Mat 3mm

Izredno lahka blazina standardne dolžine (173 cm). Odlična za vse, ki blazino potrebujete vedno s seboj in na potovanjih, ali pa si želite več stika s tlemi. Razpoložljive barve: midnight – 65 €

Zakaj JadeYoga blazina

V prvi vrsti zato, ker smo navdušeni nad njimi. Med vadbo na Jade joga blazini vam zagotovo ne bo drselo, ponujajo neverjetno kombinacijo stabilnosti in udobja, obenem jih odlikuje še nižja teža od konkurenčnih blazin in enostavno  vzdrževanje. Jade joga blazine so izdelane  iz naravne gume, ki je povsem obnovljiv naravni vir, ne vsebujejo PVC in so tudi povsem naravno razgradljive. Izdelane so v ZDA v skladu z najstrožjimi okoljskimi standardi in so do okolja najprijaznejše joga blazine na tržišču.

Filozofija podjetja JadeYoga in njihovi projekti

Poleg proizvodnje do okolja prijaznih joga blazin, podjetje JadeYoga aktivno sodeluje in podpira celo vrsto okoljevarstvenih in humanitarnih projektov po celem svetu. Tako je za  vsako prodano joga blazino posajeno novo drevo. Več o JadeYoga okoljevarstvenih in humanitarnih projektih. <–

Jade ne drsi

Jade joga blazine so izdelane iz odprtocelične naravne gume, ki zagotavlja najboljše protizdrsne lastnosti. Na Jade blazini vam med vadbo zagotovo ne bo drselo, ne glede na potenje, vlažnost rok in ostale dejavnike. Jade so pač najbolj nedrsljive blazine na svetu, preizkusite jih in zagotovo se boste strinjali z nami.

Jade je zmogljiva

Poleg tega, da Jade blazine ponujajo najboljše protizdrsne lastnosti, ki jih omogoča naravna guma, so tudi izjemno prožne a obenem nestisljive in zagotavljajo odlično blaženje med vadbo. Zaradi edinstvene kombinacije teh lastnosti so Jade blazine redne zmagovalke primerjalnih testov joga blazin. Ne glede na stopnjo vašega jogijskega znanja vam  Jade joga blazine nudijo varnejšo in udobnejšo izkušnjo vadbe.

Vzdrževanje Jade blazine je preprosto – operete jo lahko ročno z blagim milom in toplo vodo in jo obešeno oziroma na ravni podlagi pustite, da se posuši. Med sušenjem je ne izpostavljajte neposrednim sončnim žarkom.

Jade je ZELENA

Jade joga blazine so izdelane iz naravne gume, obnovljive surovine, ki jo pridobivajo iz kavčukovih dreves. Ne vsebujejo PVC-ja in drugih škodljivih snovi in so povsem biorazgradljive. So idealne joga blazine za vse jogiste in jogistke, ki jim ni vseeno za naš planet. Izdelane so v ZDA v skladu z vsemi okoljskimi in delavskimi predpisi. Podjetje Jade za vsako prodano blazino v sodelovanju z organizacijo “Trees for the future” posadi eno drevo.
plant_a_tree