Od 5. – 7. novembra 2021

Oh, zasanjana jesen. Pridružite se nam, da bomo skupaj preganjali jesensko melanholijo in uživali v objemu tople domačije Tešnak, ki piše zgodbo trajnostnega turizma v osrčju zelene Slovenije. Obkroženi s hribi, gozdovi, travniki in reko bomo ustvarjali dneve polne poglobljene jogijske prakse, ki bo krepila vaš imunski sistem. Z vami bova Daša in Peter.
Božansko rastlinsko hrano, ki bo krepila naše zdravje pa bo za nas pripravljala chefinja Taeko Onishi!

~~~
Delavnice joge bodo primerne za vse nivoje znanja.

V petek se bomo posvetili Yin jogi, ki bo podprla meridian Pljuč in Debelega črevesja. Pljuča in Debelo črevo se po tradicionali kitajski medicini navezujeta na naš imunski sistem in če sta v ravnovesju, v nas prebujata pogum.

V soboto bomo raziskovali svoje telo: gradili zdrav odnos do telesa in spreminjali nezavedne habitalne vzorce gibanja v bolj ozaveščene in prijazne do sebe.
V opoldanskem času nas čaka tudi delavnica s Taeko – kako se prehranjevati zdravo in na kaj moramo biti pozorni, da zaužijemo polnovredni obrok. Skupaj si bomo skuhali tudi kosilo!

V nedeljo pa bomo ustvarili prakso, ki bo uravnovesila naš energetski in hormonski sistem.

Zjutraj se bomo prebujali z dihalnimi tehnikami, večera pa zaključili z vodeno joga nidro, budnim “jogijskim spanjem”, ki bo napolnil naš rezervoar energije. Daša bo zagotovo spakirala tudi tibetanske sklede, zvončke in šamanski boben! Oh. A kdo slučajno omenja tudi šamanistično potovanje?

Še nekaj besed od Taeko: “Sem Taeko Onishi iz Japonske. V Sloveniji živim že 16 let. V Tokiu sem študirala francosko književnost, a sem na koncu pristala na kulinarični šoli. Sem ljubiteljica narave in živali, zato najraje kuham vegansko hrano. Moje mnenje je, da je veganska hrana, če si pazljiv pri sestavi obroka, najbolj zdrava in okolju prijazna prehrana. Zadnje čase se dodatno izobražujem na področju nutricistike, ker želim, da ljudje jedo dobro in zdravo ter hkrati v harmoniji z naravo.”

Vaš vložek v joga odklop (bivanje, prehrana* & program): 340 €

Prihod in namestitev v apartmaje (za 4 osebe) v petek okrog 17h, s prakso joge pričnemo ob 18h.

Prevoz se organizira v lastni režiji, ponavadi se dogovorimo, da nas gre več z enim avtom oziroma, da si razdelite stroške prevoza ter smo še bolj ekološki.

*prehrana bo polnovredna veganska, sestavljena iz zajtrka, kosila, večerje in prigrizkov.

Mesto na oddihu si zagotovite s plačilom.
S seboj potrebujete svojo blazino za jogo in še kakšno dekico.

Prijave zbiramo do 20. 10. 2021*.
*ne vračamo denarja v primeru odpovedi z vaše strani, lahko pa mesto odstopite vašim prijateljem.

Prijave: info@agniyoga.si

Plačilo v Agniyoga studiu ali na tekoči račun*:
AGNI JOGA, Daša Lakner s.p.
Kosovelova 7
1000 Ljubljana
davčna št.: 13237144
bančni račun: SI56 3000 0001 1601 430
s pripisom: joga počitnice

*če boste plačilo izvedli na naš tekoči račun nam prosim to sporočite na mail: info@agniyoga.si
Za plačilo lahko koristite tudi turistične bone!

PRISRČNO VABLJENI!