15. – 17. 6. 2018

Razazija, s svojo neokrjeno naravo, magičnostjo Trnovskega gozda, dobro hrano in velikooo poglobljene jogijske prakse! Vabljeni, da se pridružite Daši in Petru na jogijskem popotovanju!

Razazija, eko zaselek v Gorenji Trebuši, na 900 m nadmorske višine med Trnovskim gozdom in Vojskarsko planoto – energija tam je res nakaj posebnega…

Prihod in namestitev v petek okrog 17h, s prakso joge pričnemo ob 18h.

~~~
Joga oddih bomo pričeli z zavedanjem našega gibanja, diha, misli in obrnili pozornost navznoter z elementi Yin joge. V soboto bomo raziskovali svoje telo skozi aktivno zaznavo sebe in v nedeljo ustvarili prakso, ki bo uravnovesila naš energetski sistem.

Z jutranjo pranayamo in meditacijo bomo prebudili naš um in telo. Večer pa zaključili s sproščanjem ob tibetanskih skledah in zvončkih.

Vmes pa pogovori, druženje, delanje mandal/meditacije  in uživanje.

Prebivali bomo v hiši narejeni iz  naravnih materialov (les, glina, slama). Voda je čista izvirska, kurjava na drva :)
Možno je spanje samo v skupni sobi (ali pa zunaj v šotoru, če ga prinesete s sabo).
S seboj potrebujete svojo blazino za jogo, posteljnino/spalno vrečo, brisačo, copate, priporočljiva tudi nočna svetilka.

Vaš vložek v joga oddih (bivanje, hrana* & program): 170 €

*Za veganske gurmanske užitke bosta poskrbeli Katja in Nina. Z veseljem in ljubeznijo nam bosta na osnovi ajurvedskih načel pripravili ekološke dobrote, lahko tudi brez glutena. Za vaše najboljše zdravje in počutje bosta na jedilniku tudi divja hrana in konoplja.

Število mest je omejeno na 12 oseb, zato pohitite s prijavo! (prijave zbiramo do 6. 6. 2018)*. Mesto na počitnicah si zagotovite s plačilom.
*ne vračamo denarja v primeru odpovedi z vaše strani, lahko pa mesto odstopite vašim prijateljem.

Prijave: info@agniyoga.si

PRISRČNO VABLJENI!