Gripa razsaja kot ponavadi. Seveda tudi letos, kot vsako leto. Skupini virusov, ki povzročajo gripo, se je pridružila še nova različica. A brez preplaha. Res, da nas za vsakim ovinkom čak nov virus, a naš imunski sistem lahko  premaga viruse gripe še preden se le-ta razvije.

Nekaj splošnih nasvetov:

  • pijte dovolj tekočine – čaj z limono in medom je v teh hladnih dneh zelo dobrodošel
  • skuhajte si yogi čaj :)
  • pojejte dovolj svežega sadja in zelenjave, saj ima ta veliko vsebnost vitaminov, mineralov in življenjske energije – prane (no, pa smo že pri načelih za zdravo prehrano) – ne pozabite si umiti rok preden uživate hrano!
  • redno zračite prostore v katerih se zadržujete in uporabljajte v izparilnikih eterična olja rožmarina, čajevca, sivke in evkaliptusa, saj razkužujejo zrak
  • umirite se in najdite način kako zmanjšati stres na splošno v življenju – stres je lahko namreč glavni povzročitelj za padec imunskega sistema
  • redna telesna aktivnost pa je tista skrivnost, ki bo vaš imunski sistem naredila še močnejši!

Vse vadbe v našem centru se osredotočajo na povezovanje telesa, uma in duha. Vadbe uravnovešajo delovanje organov, žlez in v naše telo sproščajo serotonin – hormon sreče. Z vadbo boste holistično regenerirali sami sebe in sprostili vse napetosti, ki vodijo v fizični ali mentalni stres. Izbirate lahko med jogo, pilates jogo, franklin metodo, prana treningom in jogo za hrbtenico.

Da boste naredili še več dobrega zase, smo mesečno karto za 70€ spremenili iz vrednosti 8 obiskov v karto za neomejeno obiskov mesečno!

Torej veliko dobre karme za telo in duha!