Sprašujete nas ali je joga le počitek in umirjanje – pa smo se odločili, da vam raje napišemo en povzetek vseh naših odgovorov. :)

Ko pomislimo na jogo je morda naša prva asociacija bradat mož, ki sedi s prekrižanimi nogami in meditira ali pa pomislimo na telesne položaje, ki jih počasi izvajamo ter ležimo prekriti z odejo.

Ampak stili joge so različni in v našem centru v središču Ljubljane se boste srečali z intenzivno vadbo za telo, ki bo blagodejno vplivala tudi na umiritev vašega duha.

Če se želite prepotiti, razviti več mišične mase, ozavestiti svoje telo in gibanje in pridobiti večjo kondicijo,  je Flow joga prava izbira. Dobrodošli stranski učinki so seveda boljši imunski sitem, boljše počutje in detoksifikacija telesa, saj bomo s potenjem in globokim dihanjem izločili strupe iz telesa. S tem, ko bomo ozavestili telo, pa bomo umirili tudi misli ter se lažje popolnoma sprostili tudi v vsakodnevnem življenju.

Vadba poteka na treh nivojih:
I. nivo je namenjen začetnikom oziroma vsem, ki še razvijajo svojo gibljivost in moč.
I. -II. stopnji se bomo srečali z zahtevnejšimi položaji, ki bodo izziv tudi za naše ravnotežje in že razvite mišce.
II. nivo pa je namenjen vsem, ki že nekaj časa vadite ta stil joge in želite še poglobiti ter začiniti svojo vadbo.

Tudi, če se ukvarjate še z drugimi športi ali pa ste že delali kakšen drug stil joge, vam svetujemo, da najprej pričnete s I. stopnjo.

Naj vas torej ne čudi, ko boste izvedeli, da je to eden najbolj priljubljenih stilov joge v Ameriki in Evropi.