Sledeče pecivo je potrebovalo ime, saj je nastalo s preizkušanjem in mešanjem različnih receptov. Ker ob kuhanju Daša rada poje mantre, smo se združeno strinjali, da bo ime primerno. Pecivo je izredno hranilno, okusno, a ne težko.
In kako spečete Jogijsko pecivo (tudi če ne mantrate ob kuhanju)? Zelo enostavno.

Torej recept:
2 dl koruznega zdroba
5 žlic kokosovega sladkorja
ščepec soli
ščepec vanilije/vanili sladkor
žlička cimeta
ščepec kurkume
naribana limonina lupinica (ena mala eko limona bo dovolj)
2 dl mletih lešnikov
5 naribanih jabolk (seveda jih ne lupimo, uporabite pa raje taka iz ekološke pridelave)
0,5 dl olivnega olja
1 dl ovsenega mleka
malo limoninega soka

Najprej zmešamo suhe sestavine in potem dodamo vse tekoče.
Pečemo v manjšem pekaču na 180°C, 35 minut. Razrežemo, ko se ohladi. Mnjam. Mnjam.