Bližajo se vse hladnejši dnevi in naše telo nam bo hvaležno za nekaj spodbude in topline v obliki razvajanja z masažo. Ob boljšem pretoku krvi in energije, bo tudi počutje bolj optimistično.

Masaža bo dodatno nahranila in polepšala kožo (ten, relief) in spodbudila vezivna tkiva k večji čvrstosti. Pomagala bo prebroditi privajanje na nižje temperature, ko se pojavlja med vadbo (in tudi sicer) več krčev in otrdelosti mišic; s povečanim pretokom krvi bo zagotovila mišicam več kisika in mehansko pomagala odpraviti post-vadbeno zateklost in pojav mišičnih bolečin. Stimulira parasimpatični živčni sistem s čimer spodbuja sprostitev in regeneracijo organizma.

Posebej  za jesen smo pripravili masažo z maceratom šentjanževke, ki dviga razpoloženje, blagodejno deluje na sklepe in lajša simptome revmatizma pa tudi išiasa, eterični olji rožmarina in smilja pa stimulirata cirkulacijo, delujeta antidepresivno in ohranjata spomin na tople poletne travnike.

Če še čakate na tisto debelo uro zase, ko si boste privoščili strokovno razvajanje, pa si po novem lahko stekleničko sonca in veselja priskrbite za domov in se po kopeli ovijete v spomine na morje.

–> Več o masažah <–