Namesto uvoda:
Dihajte. Popolni ste takšni kot ste. Dihajte. Vse kar naredite zase je dobro. Dihajte. Spoštujte sebe in s seboj delajte ljubeče.
Mi smo tu za vas, da vam z navodili ali z nežno naravnavo pomagamo, da še bolj začutite sebe in svoje telo na vseh nivojih.

Kdaj lahko pričnem z vadbo?
Na vse vadbe, ki ne potekajo v obliki sklopov, se lahko priključite kadarkoli.

Kaj potrebujem na vadbi?
V studiu imamo blazine za vadbo, lahko pa prinesete seveda tudi svojo.
Prav tako imamo različne pripomočke, ki jih potrebujemo za izvajanje naših vadb: bombažne trakove, kocke, žoge, žogice, različne elastične trakove, bolsterje in odeje.
Oblecite udobna oblačila, ki pa naj ne bodo preširoka, tako da učitelji lažje vidimo kaj se dogaja s sklepi in mišicami.
Na vadbi smo bosi ali v nogavicah.

Kdaj naj pridem na vadbo in ali moram biti na kaj pozoren?
Na vadbo pridite približno deset minut pred začetkom.
Vstopanje v prostor po pričetku vadbe je neprijetno za ljudi, ki se že koncentrirajo, in nevarno za vas, saj zamujate sistematično ogrevanje telesa. Ne zvonite, če ste zamudili in se je vadba že začela. Več o temu <–
Priporočeno je, da ne jeste vsaj dve uri pred pričetkom vadbe.
Tekočino pijte pred ali po vadbi – med vadbo ni priporočljivo, da pijete, da vam tekočina v želodcu ne bo delala preglavic med vadbo oziroma ohlajala telesa. (V primeru nosečnosti, lahko pijete tudi med vadbo po majhnih požirkih.)
Ne pozabite ugasniti telefona.

Kaj moram povedati učiteljici / učitelju?
Učiteljici povejte o svojih morebitnih poškodbah, da vam bo lahko svetoval v posameznih položajih.
Prav tako povejte učitelju, če ste slučajno noseči (povejte tudi, če ste šele izvedeli, da ste zanosili – ja, verjetno bomo izvedeli novico prej kot vaši prijatelji ali mama, a je pomembno za vašo varnost).
Bodite strpni in upoštevajte zmožnosti svojega telesa. Vedno prisluhnite svojemu telesu. Zavedajte se, da ste popolni takšni kot ste.

Kako izvedem plačilo?
Plačate pred pričetkom vadbe z gotovino ali bančno kartico.