Mnenja preteklih tečajnikov:

Sara Boštjančič: Tečaj je bil fantastično zasnovan, všeč mi je raznolikost tem, ki smo jih obravnavali – počutim se, kot da sem s prvim dnem tečaja vstopila v čisto nov svet. Tečaj mi je razkril globino duhovne in filozofske plati joge, poleg seveda nadgradnje fizične vadbe. Najljubše mi je bilo, da sem lahko znanja tekom leta počasi prenašala v vsakdan. Ko smo se na primer učili o yamah, sem vsako jutro izbrala yamo, po kateri sem se ravnala tisti dan, in potem tako nadaljevala. Veliko so pri utrjevanju novih znanj v navade pomagale tudi sadhane, ki ste jih pripravili v spletni učilnici, kjer je bilo tudi veliko zanimivega gradiva za poglabljanje znanja.
Strokovnost vseh učiteljev je vrhunska, znanje predajate jasno in nudite bogate disusije. Tečaj mi je predstavljal oddih, potovanje v indijski duhovni svet, predvsem pa intenzivno oblikovanje osebnosti. Spoznala sem čudovite ljudi, ki me navdihujete k rasti. V skupini sem se počutila zelo prijetno, naravno in sprejeto. Rada bi pohvalila tudi prilagodljivost učiteljev letošnjim razmeram (online dostop).


Maša Savodnik: učiteljski tečaj v Agniju mi je dal veliko novega in poglobljenega znanja na področju joge, filozofije, zgodovine. Daša in Peter svoje znanje srčno prenašata na druge. Nas pa sta naučila tudi, kako naj mi znanje podamo drugim.
Skozi proces učiteljskega tečaja sem poleg vsega znanja o jogi, bolje spoznala tudi sebe. In začela počasi graditi boljši odnos sama s sabo. Učiteljski tečaj bi zelo priporočala.

Nastja Sinovec: Učiteljski tečaj pri Daši in Petru je presegel vsa moja pričakovanja! Najbolj všeč mi je bilo, da je celoten program zasnovan res celostno. Podrobno smo predelali jogijske položaje, hkrati pa obravnavali tudi tradicijo: zgodovino in filozofijo, kar se mi zdi zelo pomembno (in zanimivo). Hkrati smo se posvetili pedagoškemu delu- kako vadeče voditi skozi prakso in kaj pomeni biti učitelj/učiteljica joge.
Daša in Peter znanje podajala profesionalno in res srčno. Jasno je, da živita, kar učita.
Skozi celoten tečaj sem čutila, da je dovolj prostora za integracijo in prevpraševanje. Tako po zaključenem usposabljanju čutim, da imam trdne temelje, na katerih lahko gradim naprej, hkrati pa sem lahko že v času samega šolanja našla smer, v katero se želim razvijati naprej. 100% priporočam!


Anja Klemenšek: Agni šola mi je odprlo nov vpogled v svet joge – joga niso samo stoje na glavi in petje om-a, joga mi zdaj ponuja novo orodje, s katerim lahko raziskujem dalje. Znanje, ki sem ga pridobila mi omogoča, da varno vodim druge skozi vadbo in da razvijam boljše samozavedanje v svoji lastni praksi. Izobraževanje z Dašo je primerno tako za tiste, ki bi radi poučevali, kot za take, ki si želijo poglobiti znanje joge za svojo lastno prakso. Naša vikend srečanja so bila poučna in zabavna, intenzivna in sproščujoča – ravno pravo ravnotežje med prakso in teorijo. Daša je zelo natančna, profesionalna in si res prizadeva, da potegne najboljše iz svojih učencev. Zelo priporočam!

Ana Marija Kovač: O učiteljskem tečaju joge sem razmišljala kar nekaj let, ko pa sem se končno odločila za ta korak, sem izbrala Agniyoga šolo, saj se mi je zdela Daša srčna in strastna učiteljica joge. Tečaj je po eni strani intenziven ter obširen in zahteva precejšnjo mero samostojnega študija in discipline, hkrati pa je v enem letu in ob vseh aktivnostih dovolj časa, da se znanje “vsede”, veliko pa je tudi priložnosti za introspekcijo, vzpostavljanje novih navad in sprememb – na vseh področjih. Daša in Peter sestavljata srce ekipe, ki jo dopolnjujejo strokovni zunanji predavatelji; najbolj so se mi v spomin vtisnila predavanja Tine Košir, Katre Kodela, Mita Šinkovca in Alje Skrt. Kombinacija dobrih in predanih učiteljev ter radovednih, živahnih sošolcev je bila recept za magično in nadvse poučno leto. Hvala Daši, hvala vsem.

 

Nika Skok Petranovič: Daša ne popušča in zahteva, da daš od sebe vedno več in da se res potrudiš, ker ve, da zmoreš. Obenem pa te v trenutkih, ko res dvomiš vase in svoje zmožnosti, objame in ti s spodbudnimi besedami pomaga premagati navidez nepremagljive ovire. Zame je bil učiteljski tečaj pri Daši veliko več kot le izobraževanje za učitelja joge, zame je bila to res dobra šola za življenje. Hvala Daši in celotni ekipi učiteljskega tečaja (tudi najmlajši članici).

 

Nike Kobal: Joga me zanima že od mladosti. Trenutno ji (poleg družine) posvečam večji del svojega dela in življenja. Prvi tečaj sem opravljala v Agniyoga school, ki je postavil temelje jogijski praksi in vpogled v celostno prakso joge. Učiteljica Daša Lakner je name s svojo predanostjo, odločnostjo ter občutkom za skupnost, naredila velik vtis in še danes zelo cenim njeno mnenje. Tečaj je ponudil celo paleto novih raziskovanj, v spominu pa so mi najbolj ostali dolgi in poglobljeni jutranji rituali. Zgradba intenzivnega celoletnega dela je pri Daši omogočila razumevanje lastnega telesa, dihanja in duha. Jogijsko prakso sedaj poučujem pri ekipi Joga svet je lep, v Nataraja joga studiu, ter v lastni režiji.

 

Barbara Simonič: Brez joge mi živeti ni, sem odgovorila na Dašino vprašanje, zakaj smo se odločili za učiteljski tečaj. Poznavalsko je pokimala, in spet sem vedela, da sem se prav odločila…
Top shit učiteljski tečaj joge, ponudi poglobljeno in celovito znanje o jogi, ki seveda ni le telesna praksa, kot jo večinoma prakticiramo…tako kot ta tečaj ni samo za tiste, ki bi želeli učiti, ampak za vse, ki želijo svoje jogijsko znanje poglobiti, nadgraditi in razširiti, ob tem spoznati podobnomisleče ljudi in se tudi dobro zabavati. :)
Ful pripoporočam Agniyoga center in Dašine ure joge tudi sicer, saj so polne znanja, prave energije za ustrezno miselno naravnavo, in Daša enostavno živi, to kar uči, tako da se z veseljem vračam po nova znanja, in od takrat pridobljena znanja tudi redno prakticiram in nadgrajujem.

 

Tjaša Telič Goršič: Tisto leto mi je bilo res nekaj posebnega, krasna izkušnja, ki bi jo takoj ponovila!

 

Živa Mahkota: Na učiteljski tečaj joge sem se vpisala iz radovednosti, o jogi sem vedela zelo malo, saj sem prej obiskovala jogo predvsem kot obliko vadbe, ki pa me je zelo pritegnila. Z učiteljskim tečajem pa sem se navdušila nad celostno prakso, teorijo in filozofijo joge – tečaj da res krasne osnove tako v teoriji, predvsem pa skozi prakso spoznaš različne vidike in pridobljeno znanje res ostane, hkrati pa dobiš izhodišča za nadaljnjo raziskovanje. Vzdušje na tečaju je bilo super in bi ga priporočala vsem, tudi če je kdo v dvomih. Jogijsko znanje res pride prav na vseh področjih ;). Trenutno poučujem jogo enkrat tedensko v Trini studiu, kolikor mi dopuščajo službene in druge obveznosti. Upam pa, da kdaj tudi kaj več. :)

 

Jean Smole: Odličen tečaj, kjer se poleg poglobljenega jogijskega znanja, še veliko naučiš o sebi, vsaj jaz sem se. Daša in celoten team so odlični učitelji na svojem področju in z veseljem delijo svoje znanje. Vpis na TT je bila moja najboljša življenska odločitev :) Hvala vsem za vse!