Agniyoga center :: Sobot, 6.10. / 17.11. @ 10.00 (lahko pridete le na eno ali na vse:)

Body Mind Centering (BMC) je način dela, kjer um začne razumeti telo in telo um, ali kot bi se pionirka te tehnike Bonnie Bunbridge Cohen, poetično izrazila:“Misel v telesu je kot veter v pesku. Opaziš lahko le njegove sledi.”

V treh delavnicah se bomo osredotočili na različne telesne sisteme, vedno s poudarkom na dihanju. Povezali bomo principe joge s  holističnim sistemom BMC. Dobrodošli ne glede na predznanje!

17.11.: Notranji tok asan
Snježana Premuš nadaljuje s serijo delavnic, ki temeljijo na principih Body Mind Centering metode.
Tokrat se bomo potopili v kraljestvo tekočin, s katerimi bomo pronicali v subtilnejše nivoje naše telesne zavesti.
Struktura delavnice nas bo srečala, kjer smo. V utrujenosti naših sklepov, bomo našli poživljujoče kvalitete tekočin, ki nam lahko dajo podporo za dolge, jasne linije, ki komunicirajo skozi skeletno strukturo v prostor. Znašli se bomo v specifičnem setu asan, da bi utelesili nepredvidljivost kvalitete tekočin v jasni artikulaciji  skeletne podpore.
Tudi ta delavnica bo podprta s principi dihanja, ki jih bomo nadalje razvijali kot osnovo za delo v asanah.

Delavnica traja tri ure.
Cena: 25 € za posamično delavnico / za sklop vseh 3 delavnic le 60 €!
Vse informacije in prijave: info@agniyoga.si

Snježana Premuš je koreografinja in plesalka, ki se že 22 let ukvarja s telesom in gibom, doma in v tujini (med leti 1993 in 2006 je delala in živela v Londonu, Berlinu in Atenah). V jeseni bo zaključila obsežen študij: Body Mind Centering in Yoga, po principih katerega bo tudi poučevala na delavnicah.