Pričetek: četrtek, 7. 4. 2022 ob 20:00

V turbulentnih časih živimo, kajne.
Stres na delovnem mestu, hiter tempo življenja, pomankanje občutka socialne varnosti nas spremljajo ves čas. Nekatere bolj, druge manj. Potem pa dodajmo še 2 leti pandemije, pa podnebne spremembe, pa še vojno v Ukrajini. Skratka cel kup je stvari, ki lahko v nas prebujajo in krepijo občutja strahu, nelagodja, tesnobe in utesnjenosti. Vse to pa nas še bolj izžema in utruja, srka iz nas optimizem in življenski zagon, vodi v kronično utrujenost, izgorelost in občutek nemoči. Bomo še kdaj polno in svobodno zadihali? Se bomo sploh še kdaj otresli občutka nenehne napetosti in tesnobe, ki nas prežema?

Delavnica, ki jo tu predstavljam, je namenjena vsem, ki ste se v zgoraj napisanem vsaj delno prepoznali.
Primerna je za vse nivoje predznanja, za vse tipe teles, skratka za vse.
Ne bomo se zvijali v nemogoče položaje, ne bomo si poskušali stlačiti nog za glavo – obljubim ;)
Naučili pa se bomo enostavnih in učinkovitih tehnik za premagovanje občutkov napetosti, stresa, strahu, kronične utrujenosti in nespečnosti.
Moja želja in namen je, da vas skozi delavnico podprem in opolnomočim za samozavestno soočanje z izzivi, ki jih prinaša negotova prihodnost. Da boste lahko spet bolj polno in svobodno zadihali in zopet dobili občutek, da lahko tudi v času, ki ga živimo, razvijate in izkoriščate svoje življenske potenciale.

Iz lastnih izkušenj vem in vam polagam na srce… pasivnost žal vse zgoraj naštete težave zgolj poglablja, in žal samo počitek ni učinkovito zdravilo za kronično utrujenost in izgorelost. Potrebno se bo aktivirati, narediti prvi korak. Pa kar brez strahu, luštno in zabavno bo. Vabljeni.

Vaš vložek: 120 € za 8 srečanj po 60 minut

Poteka 8 zaporednih četrtkov (med tednom prvomajskih praznikov delavnica ne poteka)