Ne, ne mislim letenja z letalom.

Mislim na tisti življenski polet. To, da si dovolimo iti dlje, storti več. Stopi naprej in uresničiti svoje sanje. Da znamo prisluhniti svojemu notranjemu glasu, najti ravnovesje v sebi in poleteti na krilih naše notranje inspiracije in moči.

V življenju nas je velikokrat strah sprememb, strah poizkusti nekaj novega, celo strah poslušati samega sebe. Tako enostavno je dandanes izgubiti stik s sabo. Lahko greste v trgovino in utišate svoj notranji glas s piškoti v akciji. Lahko si kupite še ene čevlje na razprodaji. Lahko se le usedete pred televizor. Pa imamo notranjo tišino :)

Samo temu bi težko rekli notranja oaza miru, temveč bolj puščava izpraznjenosti. In to puščavo verjetno vsi doživimo vsaj občasno.

Lahko pa si dovolimo, da spet najdemo življenski zalet.
Naredite nekaj, česar že dolgo niste.
Preberite dobro knjigo.
Samo usedite se, zamižite in globoko dihajte.
Pojdite ven plesat.
Pokličite prijatelje in jih povabite na čaj.
Iskreno se nasmejte. Ali pa zjokajte.
Z radostjo počnite stvari v življenju.
Učite se novih stvari.

In ja, nekaterim koristi joga, franklin, pilates. Da začutite svoj dih, znate z izdihom odpraviti napetosti, ozavestite svoje telo, ga znate z dihom sprostiti. Umirite svoj um in ga znate z dihom pripeljati v to točko tu in zdaj. Trenutek sedanjosti. Se počutiti dobro v svoji družbi. Se počutiti dobro v svojem telesu in s svojim duhom. Takšni kot ste, da rastete.

In strah izgine. Lahko poletite.

Agniyoga center leti na redni liniji Ljubljana – Vesolje Možnosti. Vabljeni.