anja brenko

Sobota, 12.10. DVE DELAVNICI z Anjo Brenko :: Vinjasa joga praksa — na žalost delavnici odpadeta!

10.00 -12.00 :: Origami
Na tej delavnici se boste ponovno spoznali z vašim telesom – kako je narejeno in kako se prilega med sabo (napr. kolena se prilegajo v pazduhe, palec na nogi v uho..) – preko položajev, ki jih bomo postopoma sestavljali in potem spet razstavljali (folding and unfolding) in ki nas informirajo in preblikujejo.
To delavnico boste zapustili navdihnjeni in pripravljeni, da vse te principe uporabite na vaši joga blazini.

13.30 -15.30 :: ABC Joga Geometrije
S preprostim razumevanjem geometrije in fizike bomo razvijali domišljijo in samo jogijsko tehniko. Telesne položaje (asane) si bomo dovolili pogledati z drugega zornega kota. Za inverzije in ravnotežja na rokah bomo poiskali povezave s stoječimi in sedečimi položaji.

“Yoga is a way to become powerful. It is a frame work within which one can develop integrity and virtue. A skillful Yoga practice can reshape and adjust damaged or malformed bones, tendons, muscles, and ligaments, tune the nervous system to handle the shock of living, aim and stretch thoughts to actualize goals, reorient and adjust posture to develop poise and perspective, and release stored emotions and dis-ease in the organs by massaging, pumping, squeezing, stretching, and organizing them. Yoga can also carry us across the thresholds of our lives by making us safe, sane, able, resilient, and self actualized. The Vesica Practice is designed to give us the tools, techniques, and blueprints necessary to develop a potent and sustainable practice that transcends yoga trends and brands, and teaches us how to participate in our own well being.”

Anja Brenko je učiteljica joge s certifikatom Mednarodne joga zveze (IYF). Svoje znanje joge je izpopolnjevala pod budnim očesom številnih priznanih joga učiteljev po celem svetu. Končala je tudi izobraževanje na Akademiji za kranio-saralno terapijo (KST). V praksi uspešno prepleta intenzivno vadbo joge, v katero vključuje izvirne gibe in položaje, obenem pa uči kako pomembna je sproščenost in radost. Na svet rada gleda s stoje na rokah in rada se poigrava z inverzijami, ravnotežnimi položaji ter se prepušča fluidnosti v samem gibanju, kar jo je naučila tudi KST. Trenutno Anja uči na obali.
www.jogasoba.si

Vaš vložek:
60 € za obe delavnici in 35 € za eno.
Minimalo število prijavljenih, da bomo delavnico izvedli je 5 oseb.

Prijave: info@agniyoga.si