Šamanistično potovanje in joga nidra

Sobota, 13. 4. ob 19:30

Šamanistično potovanje lahko predstavlja edinstveno priložnost za razširitev notranjega občutka, saj nam omogoča, da izkusimo drugačno perspektivo kako se lahko podpremo; kaj je vredno okrepiti in kaj je smiselno opustiti v svojem življenju. Skozi to izkustvo lahko bolje razumemo svojo lastno notranjo dinamiko in se povežemo z naravnimi ritmi ter energijami okoli nas. S tem lahko lažje sledimo svoji viziji ter ustvarimo harmonijo med svojim notranjim svetom in zunanjim okoljem.

Vodeno šamanistično popotovanje / meditacija ob šamanskem bobnu in srečanje s svojo Živaljo Moči.

Prepletali bomo različna orodja, ki nas bodo vodila v naravno stanje drugačne zavesti / transa.

Kot vedno, bo tudi tokrat varen prostor ustvarjala Daša.

Živali so mogočni učitelji. Starodavne civilizacije in plemenske skupnosti celega sveta so priznavale in častile živali kot svoje Duhovne Vodnike in družabnike. Žival moči je energija, duh oziroma komunikacija z zavestjo, ki nam osvetli različne vidike naše osebnosti.

Povezovanje z vašo Živaljo Moči vam bo pomagalo: odkriti vaše edinstvene darove, vstopiti v polje notranje moči in občutiti energijo življenja, ki nas vse povezuje.

Šamanistično potovanje bo po umiritvi in začetni meditacji vsebovalo še nasvet RUN.
Staronordijska beseda “Rún” pomeni skrivnost, črka. Od nekdaj so bile čudovit sistem za introspekcijo. Preko njih so Vikingi prejeli pomembne namige in nasvete iz višjih dimenzij, s katerimi so si pomagali navigirati skozi življenje.

Rune so dragoceno orodje za komunikacijo z našim višjim vodstvom. Z njihovo pomočjo se povežemo z višjimi aspekti sebe in tako poiščemo vzroke za težave, blokade in neravnovesja, ki se skrivajo v nas samih.

So orodje, ki nam pomaga, ko potrebujemo nasvet, razlago, v kakšnih energijah se nahajamo. To informacijo bomo uporabili za dodatno raziskovaje znotraj samega šamanističnega potovanja.

S seboj potrebujete zvezek in pisalo, da si boste narisali simbol in zapisali sporočila šamanističnega potovanja.
Prejeli boste tudi list s kratkim opisom vseh run.

Cena: 20 €

Praksa traja okvirno 90 minut.

Previous
Previous

Delavnica z Dašo Lakner: Čudežna pot vagus živca - ključ do zdravja in dobrega počutja

Next
Next

Robert Henderson: Everything you wanted to know about sexual energy…but were afraid to ask